Lapiomuokkaus

Lapiomuokkain tekee perus- ja kylvömuokkauksen yhdellä ajokerralla. Lapiomuokkaimen työtapa on sellainen ettei kone muodosta alleen tiivistymiä, vaan sillä voidaan poistaa syntyneet kyntöanturat. Kyntöanturan poistaminen mahdollistaa veden luonnollisen liikkumisen maassa sekä ylös että alaspäin, lisäksi kasvin juuret pääsevät kasvamaan syvemmälle maahan ja kykenevät hyödyntämään entistä paremmin maan liukoiset ravinnevat. Esimerkiksi lannoitteena annettu kalium on usein rikastuneena kyntöanturan alapuollella sijatsevaan hienompijakoiseen maakerrokseen. Lapiomuokkauksen yhteydessä voimme lisätä maahan nestemäistä lannoitetta paikkakohtaisesti.

Uutiset

Kotimaisten N-xt –lannoitteiden myynti

Suomen Nestelannoite Oy aloittaa kotimaisten lannoitteiden valmistuksen. Lilja Farms Oy myy N-xt lannoitteita ja auttaa asiakkaitaan niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää täältä!
www.suomennestelannoite.fi

OptiWorks –pellonmuotoilulaitteistojen maahantuonti

Lilja Farms on solminut yhteistyösopimuksen DAVCO OptiSurface Pty Ltd:n kanssa ja aloittaa OptiWorks –laitteiden ja OptiSurface -ohjelmien myynnin ja maahantuonnin. Lue lisää OptiWorks-laitteistoista täältä!

Dakota Micron maahantuonti

Lilja Farms solminut yhteistyösopimuksen Dakota Micron kanssa maatalouskamerojen maahantuonnista Suomeen.

Ag Leader maahantuonti

Lilja Farms Oy ja Ag Leader ovat solmineet maahantuontisopimuksen.

Lue lisää Ag-leaderin tuotteista täältä