Lannoitteen levitys

Lannoiteen levitykseen käytämme Bögballe MW2 Base pintalevitintä. Levitin on varustettu vaaka-anturilla, päistelevityksellä, päisteautomatiikalla ja kasvustosensoreilla. Päisteautomatiikka säätää levittimen heittokuviota niin että lannoitetta menee kiilamaisessakin päistessä oikea määrä joka kohtaan. Agleaderin OptRx-sensorit mittaavat reaaliaikaisesti kasvuston tiheyttä ja väriä. Saadun tiedon perusteella voidaan säätä lannoitteen määrää. Tekniikka toimii erinomaisesti niin leipäviljojen valkuaistäydennykseen kuin huippusatoja tavoiteltaessa jaetun ja täsmennetyn lannoituksen keinoin.

Perunalla esimerkiksi kaliumsulfaatin levitys kannattaa tehdä juuri ennen perunan taimettumista maan kaliumluvun funktiona. Koetoiminan tuloksena olemme löytäneet oikeat levitysmäärät ja -ajankohdat tavoitesatotasojen mukaan.

 

 

 

 

 

 

Suunniteltu lannoitemäärä viljavuuden mukaan                        Levityksessä toteutunut määrä

Uutiset

Kotimaisten N-xt –lannoitteiden myynti

Lilja Farms Oy myy Suomen Nestelannoite Oy:n valmistamia N-xt -lannoitteita ja auttaa asiakkaitaan niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää täältä!
www.suomennestelannoite.fi

OptiWorks –pellonmuotoilulaitteistojen maahantuonti

Lilja Farms on solminut yhteistyösopimuksen DAVCO OptiSurface Pty Ltd:n kanssa ja aloittaa OptiWorks –laitteiden ja OptiSurface -ohjelmien myynnin ja maahantuonnin. Lue lisää OptiWorks-laitteistoista täältä!

Dakota Micron maahantuonti

Lilja Farms solminut yhteistyösopimuksen Dakota Micron kanssa maatalouskamerojen maahantuonnista Suomeen.

Ag Leader maahantuonti

Lilja Farms Oy ja Ag Leader ovat solmineet maahantuontisopimuksen.

Lue lisää Ag-leaderin tuotteista täältä