Ag Leader -täsmäviljelyratkaisut

Ag Leader edustaa alansa huippua täsmäviljelyjärjestelmissä. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut ajo-opastimista aina täysiveriseen täsmäviljelyyn ja sen hallintaan. Ag Leader tunnetaan erityisesti laadustaan ja helppokäyttöisyydestään. Looginen käyttöliittymä helpottaa viljelijän arkea ja mahdollistaa järjestelmän täysipainoisen käytön. Tehdyt työt ja laitteista kerätty tieto tallentuvat automaattisesti, joten lohkomuistiinpanot hoituvat työn edetessä automaattisesti.

Lilja Farms toimii Ag Leaderin maahantuojana ja myyjänä Suomessa.

OptiWorks–pellonmuotoilulaitteisto

OptiWorks on pellonmuotoilunlanan ohjaukseen tarkoitettu laitteisto. OptiWorksin etuina ovat soveltuvuus erilaisiin ja merkkisiin laitteisiin. Siinä voidaan käyttää merkistä riippumatta RTKGPS-antennia, joka tuottaa NMEA-muotoista paikkatietoa. Ohjelmaa käytetään Microsoft Surface Pro -tabletilla. Suunnitelma voidaan tehdä tabletilla tai lähettää ulkopuoliselle suunnittelijalle, esimerkiksi meille. Koneohjaus hoitaa terän automaattisen korkeudensäädön, joka takaa tarkan lopputuloksen.

OptiSurface–pellonmuotoiluohjelma

OptiSurfacella saadaan laskettua pellonpinnanmuodot siten, ettei pellolle jää painanteita. Ohjelman laskenta-algoritmi on erinomainen ja sen säätömahdollisuudet ovat monipuoliset, mikä takaa minimoidun maansiirtomäärän, joka puolestaan vaikuttaa sekä suoriin muotoilukustannuksiin että pellon tuottokyvyn maksimointiin.

Lannoitusjärjestelmät

Kauttamme on saatavissa nestelannoitteiden levittämiseen soveltuvat lannoitusjärjestelmät tai niiden komponentteja erilaisista säiliöistä, säätölaitteista, pumppuihin ja suuttimiin. Maahan annosteltavat nestelannoitteet ovat happamia, joten niiden pumppaamiseen tarvitaan oikeanlaiset laitteet, jotta järjestelmä toimii luotettavasti vuodesta toiseen.

Autamme lannoitusjärjestelmän mitoituksessa ja suunnittelussa.

VM-nestelannoitus-sijoitus1

Rengaspaineen säätöjärjestelmät

Edustuksessamme ovat saksalaiset PTG-rengaspaineen säätöjärjestelmät. Oikea rengaspaine tarkoittaa noin 10 % pienempää polttoaineen kulutusta ja alhaisempaa rengaskulumaa. Alhainen rengaspaine pienentää luistoa ja maaperään kohdistuvaa rasitusta renkaan kosketuspinta-alan kasvaessa moninkertaiseksi.

Järjestelmä voidaan sovittaa niin traktoreihin kuin perävaunuihin ja työkoneisiin. Rengaspaineita säädetään omalla terminaalilla tai Isobus-terminaalin kautta.

Scroll to Top