OptiWorks –pellonmuotoilulaitteisto

OptiWorks on pellonmuotoilulanan ohjaukseen tarkoitettu laitteisto. Optiworksin etuina ovat soveltuvuus erilaisiin ja merkkisiin laitteisiin. Siinä voidaan käyttää merkistä riippumatta RTK-tason GPS-älyantennia, joka tuottaa NMEA muotoista paikkatieto signaalia.
Ohjelmaa käytetään Microsoft Surface Pro tabletilla. Suunnitelma voidaan tehdä tabletilla tai lähettää suunnitteluun esimerkiksi Lilja Farms:lle. Koneohjaus hoitaa terän automaattisen korkeudensäädön, joka takaa tarkan lopputuloksen.

OptiSurface –ohjelmassa on alansa paras laskenta-algoritmi, mikä takaa minimoidun maansiirtomäärän, joka puolestaan vaikuttaa sekä suoriin muotoilukustannuksiin, että pellon tuottokyvyn maksimointiin.

Lue lisää OptiWorks:stä täältä!

Lue lisää pellonmuotoilusta sivuiltamme täältä!

Uutiset

Kotimaisten N-xt –lannoitteiden myynti

Suomen Nestelannoite Oy aloittaa kotimaisten lannoitteiden valmistuksen. Lilja Farms Oy myy N-xt lannoitteita ja auttaa asiakkaitaan niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää täältä!
www.suomennestelannoite.fi

OptiWorks –pellonmuotoilulaitteistojen maahantuonti

Lilja Farms on solminut yhteistyösopimuksen DAVCO OptiSurface Pty Ltd:n kanssa ja aloittaa OptiWorks –laitteiden ja OptiSurface -ohjelmien myynnin ja maahantuonnin. Lue lisää OptiWorks-laitteistoista täältä!

Dakota Micron maahantuonti

Lilja Farms solminut yhteistyösopimuksen Dakota Micron kanssa maatalouskamerojen maahantuonnista Suomeen.

Ag Leader maahantuonti

Lilja Farms Oy ja Ag Leader ovat solmineet maahantuontisopimuksen.

Lue lisää Ag-leaderin tuotteista täältä