Lannoitemyynti

N-xt

Myymme N-xt Fertilizer kompleksia nestelannoitetta. Valikoimaan kuuluvat maahan annosteltavat Terra lannoitteet, lehdelle annosteltavat Foliar lannoitteet. Lisäksi Ferti-sarjaan kuuluvat erilaiset kasvua parantavat mikrobi- ja hivenravinnevalmisteet.

N-xt nestelannoitteen perustana on kemiallisesti käsitelty urea, johon voidaan lisätä haluttuja ravinteita. Kompleksin nestelannan etuna on sen positiivinen kemiallinen varaus, tavallisen suolalannoitteen ulkoinen varauksen ollessa negatiivinen. Maan varaus on negatiivinen, joten positiivisesti varautuneet lannoitteet eivät huuhtoudu tai haihdu vaan ovat biosaatavassa muodossa. Juuri tähän seikkaan perustuu kompleksin nestelannoitteen hyvä hyötysuhde perinteisiin suolalannoitteisiin verrattuna. Lehtilannoituksen hyötysuhde on erittäin hyvä ja sillä pystytään vastaamaan kasvin tarpeisiin hyvin nopeasti, koska se on kasville käyttökelpoisessa muodossa heti levityksen jälkeen.

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikeat lannoitteet ja käyttöajankohdat parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Oikein toteutetulla nestelannoituksella saavutetaan perinteistä lannoitusta parempilaatuiset tuotteet, oli sitten kyse nurmesta, perunasta tai porkkanasta.

N-xt

Tilalla tapahtuu!

SuperPottu kaupoissa!

Monivuotisen työn tuloksena SuperPottua löytyy hyvin varustetuista kaupoista kuten Veljekset Keskiseltä, Halpa-Halleista ja Minimaneista kautta maan. SuperPottu on terveellistä, ravintorikasta, suomalaista perunaa, joka viljellään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti - ympäristöä kunnioittaen.
www.superpottu.fi

Uutisia SuperPotusta

Iltalehden uutinen SuperPotusta
YLE:n uutinen SuperPotusta