Lannoitemyynti

Myymme kotimaisia Suomen Nestelannoite Oy:n valmistamia N-xt lannoitteita. Valikoimaan kuuluvat maahan annosteltavat Terra -lannoitteet, lehdelle annosteltavat Folium –lannoitteet, sekä lannoitesarjaa täydentävät Ferti –tuotteet, johon kuuluvat erilaiset kasvua parantavat mikrobi- ja hivenravinnevalmisteet.

N-xt -nestelannoitteen perustana on kemiallisesti käsitelty urea, johon voidaan lisätä haluttuja ravinteita. Kompleksin nestelannoitteen etuna on sen positiivinen kemiallinen varaus. Maan varaus on negatiivinen, joten positiivisesti varautuneet lannoitteet eivät huuhtoudu tai haihdu vaan pysyvät maassa kasveille käyttökelpoisena. Tämä tarkoittaa kasveille turvattua ravinteiden saantia olosuhteista riippumatta ja erittäin korkeaa lannoituksen hyötysuhdetta.

N-xt –lehtilannoituksella voidaan täydentää kasvin ravinnetarvetta kasvukauden vaihtelevien olosuhteiden mukaiseksi. Lehtilannoitteiden molekyylikoko on pieni ja kasvi pystyy ottaa ne tehokkaasti ja nopeasti lehdeltä käyttöönsä.

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikeat lannoitteet ja käyttöajankohdat parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Oikein toteutetulla nestelannoituksella saavutetaan perinteistä lannoitusta parempilaatuiset tuotteet, oli sitten kyse nurmesta, viljasta, perunasta tai porkkanasta.

N-xt

Uutiset

Kotimaisten N-xt –lannoitteiden myynti

Suomen Nestelannoite Oy aloittaa kotimaisten lannoitteiden valmistuksen. Lilja Farms Oy myy N-xt lannoitteita ja auttaa asiakkaitaan niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää täältä!
www.suomennestelannoite.fi

OptiWorks –pellonmuotoilulaitteistojen maahantuonti

Lilja Farms on solminut yhteistyösopimuksen DAVCO OptiSurface Pty Ltd:n kanssa ja aloittaa OptiWorks –laitteiden ja OptiSurface -ohjelmien myynnin ja maahantuonnin. Lue lisää OptiWorks-laitteistoista täältä!

Dakota Micron maahantuonti

Lilja Farms solminut yhteistyösopimuksen Dakota Micron kanssa maatalouskamerojen maahantuonnista Suomeen.

Ag Leader maahantuonti

Lilja Farms Oy ja Ag Leader ovat solmineet maahantuontisopimuksen.

Lue lisää Ag-leaderin tuotteista täältä