Etusivu

Lilja Farms Oy on Etelä-Pohjanmaalla Ylihärmässä toimiva maatalouden moniosaaja.

Tuotamme vuosittain laadukasta ruoka- ja ruokateollisuusperunaa 3-4 miljoonaa kiloa. Viljelymme on kestävän kehityksen periaatteiden mukaista ja erityisosaamisemme on kasvinravitsemuksen alalla. Tutkitusti ravinteikkaat perunamme maistuvat erityisen hyviltä.

Urakointipalveluja tarjoamme Etelä-Pohjanmaan alueella. Pellonmuotoiluun käytämme Maschion maansiirtolanaa varustettuna RTK-GPS järjestelmään perustuvalla automatiikalla. Rakeisen lannoitteen levityksessä käytössämme on viimeisin tekniikka. Kasvustosensorit mittaavat kasvien NDVI tai NDRE-arvon, jonka mukaan lannoitteen määrää säädetään. Paikkakohtainen lannoitussuunnitelma voidaan tehdä myös etukäteen GIS-ohjelman avulla, esimerkiksi viljavuusarvojen perusteella.

Toimimme N-xt fertilizer lannoitteiden myyjänä. Konsultointipalvelumme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen sadon laadun ja määrän. Tunnemme perunan kasvinravitsemukselliset tarpeet erittäin hyvin ja kompleksien nestelannoitteiden avulla voimme vastata kasvin tarpeisiin välttäen ravinnepuutokset.

Tilalla tapahtuu!

SuperPottu kaupoissa!

Monivuotisen työn tuloksena SuperPottua löytyy hyvin varustetuista kaupoista kuten Veljekset Keskiseltä, Halpa-Halleista ja Minimaneista kautta maan. SuperPottu on terveellistä, ravintorikasta, suomalaista perunaa, joka viljellään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti - ympäristöä kunnioittaen.
www.superpottu.fi

Uutisia SuperPotusta

Iltalehden uutinen SuperPotusta
YLE:n uutinen SuperPotusta