Etusivu

Lilja Farms Oy on Etelä-Pohjanmaalla Ylihärmässä toimiva maatalouden moniosaaja.

Tuotamme vuosittain laadukasta ruoka- ja ruokateollisuusperunaa 3-4 miljoonaa kiloa. Viljelemme maata regeneratiivisesti eli uudistavasti ja erityisosaamisemme on kasvinravitsemuksen alalla. Tutkitusti ravinteikkaat perunamme maistuvat erityisen hyviltä ja löytyvät kaupoista FREX-tuotemerkin alta.

Urakointipalveluja tarjoamme Etelä-Pohjanmaan alueella. Pellonmuotoiluun käytämme Maschion maansiirtolanaa varustettuna RTK-GPS järjestelmään perustuvalla automatiikalla. Rakeisen lannoitteen levityksessä käytössämme on viimeisin tekniikka. Kasvustosensorit mittaavat kasvien NDVI tai NDRE-arvon, jonka mukaan lannoitteen määrää säädetään. Paikkakohtainen lannoitussuunnitelma voidaan tehdä myös etukäteen GIS-ohjelman avulla, esimerkiksi viljavuusarvojen perusteella. Peltojen syväkuohkeutus eli jankkurointi ja siihen liittyvä asiantuntemus kuuluvat myös palveluihimme.

Toimimme sekä N-xt Fertilizer nestelannoitteiden, että Ag Leader täsmäviljelyjärjestelmien myyjänä.

Konsultointipalvelumme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen sadon laadun ja määrän. Tunnemme perunan kasvinravitsemukselliset tarpeet erittäin hyvin ja kompleksien nestelannoitteiden avulla voimme vastata kasvin tarpeisiin välttäen ravinnepuutokset.

Uutiset

Kotimaisten N-xt –lannoitteiden myynti

Lilja Farms Oy myy Suomen Nestelannoite Oy:n valmistamia N-xt -lannoitteita ja auttaa asiakkaitaan niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää täältä!
www.suomennestelannoite.fi

OptiWorks –pellonmuotoilulaitteistojen maahantuonti

Lilja Farms on solminut yhteistyösopimuksen DAVCO OptiSurface Pty Ltd:n kanssa ja aloittaa OptiWorks –laitteiden ja OptiSurface -ohjelmien myynnin ja maahantuonnin. Lue lisää OptiWorks-laitteistoista täältä!

Dakota Micron maahantuonti

Lilja Farms solminut yhteistyösopimuksen Dakota Micron kanssa maatalouskamerojen maahantuonnista Suomeen.

Ag Leader maahantuonti

Lilja Farms Oy ja Ag Leader ovat solmineet maahantuontisopimuksen.

Lue lisää Ag-leaderin tuotteista täältä